Τον Αύγουστο που μας πέρασε μπήκαμε στο χειρότερο και πιο τοξικό τέταρτο μνημόνιο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το 2060, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Γιάνης Βαρουφάκης ερωτηθείς για τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

Παράλληλα, είπε πως, όταν η πραγματικότητα απέχει από την προπαγάνδα στον βαθμό που βλέπουμε σήμερα, συνειδητοποιείς ότι είμαστε σε αδιέξοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημέρωσε πως ο ίδιος ετοιμάζεται και για τις εθνικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές, ενώ σημείωσε ότι το κόμμα του δεν αποκλείει κανέναν από συνεργασίες, αλλά θέλει να ξεφύγει από τον παλαιοκομματικό τρόπο λειτουργίας.

«Όποιος θέλει να έρθει να συζητήσουμε, αν συμφωνήσουμε στο 70% θα συμπορευτούμε. Δεν θα κάνουμε συμμαχία στη βάση του να εκλεγούμε, αλλά του να συζητήσουμε τι πρέπει να κάνουμε για αυτόν τον τόπο» συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι, εάν είχε την υποστήριξη του Τσίπρα μέχρι το τέλος, θα είχε επιτευχτεί η αναδιάρθρωση χρέους, αλλά ότι εκείνος αποφάσισε ότι θα τα βρει με την κα Μέρκελ στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός τρίτου μνημονίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης