Β. Λεβέντης: «Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, 15:28
Β. Λεβέντης: «Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία»
«Η Ελλάδα κάθε φορά υποσχόταν, αλλά στην ουσία δεν πραγματοποιούσε τίποτα. Λέγαμε συνεχώς δεν είμαστε έτοιμοι, δεν μπορούμε να κάνουμε το ένα, δεν μπορούμε να κάνουμε το άλλο. Ακόμη και πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε ότι έχουμε υλοποιήσει μόνο το 30% της συμφωνίας. Κουκουλώνουμε τις παθογένειες κάτω από το χαλί. Όποιος πει καλή κουβέντα για την Ελλάδα είναι θεός, όποιος πει κακή είναι ο κακός» ανέφερε σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε: «Εμείς λέμε 7 χρόνια τώρα, δεν φταίνε οι πρωθυπουργοί μας, οι πολιτικές μας και το σάπιο πολιτικό μας σύστημα, αλλά φταίνε οι ξένοι που ήρθαν να πάρουν τις περιουσίες μας, τις θάλασσές μας, τα αεροδρόμια. Αυτή η άποψη έχει επικρατήσει διότι δεν υπάρχει αντίλογος. Δεν είναι όμως έτσι η κατάσταση. Η Ελλάδα, κάθε φορά που υπέγραφε μνημόνια υποσχόταν κάποιες μεταρρυθμίσεις, το άνοιγμα των επαγγελμάτων, το φοροεισπρακτικό σύστημα να αλλάξει εκ βάθρων, να μειωθούν οι δαπάνες στον δημόσιο τομέα».

«Στην προσπάθειά του να παραμείνει στην εξουσία, ο κ. Τσίπρας θα τα ψηφίσει όλα. Και το αφορολόγητο και τα εργασιακά και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Έχω μια πληροφορία ότι οι ξένοι μπορεί να ζητήσουν τα μέτρα να ψηφιστούν από 180 βουλευτές. Διότι το 153, που είναι επί της ουσίας μία συμμαχία ανίερη (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν προϋποθέτει ότι μπορεί να σηκώσει όλο αυτό το βάρος μόνη της. Τα μέτρα δεν είναι καλά» συμπλήρωσε.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, 15:41