«Η Ελλάδα δεν είναι ο “οικονομικός τρομοκράτης”, αλλά ούτε και ο “οικονομικός μετανάστης” της Ευρώπης. Δεν πρέπει λοιπόν από “ατύχημα” να γυρίσουμε πίσω σε μία άγνωστη νομισματική αρχή. Το μέλλον όλων των κρατών-μελών της Ευρωζώνης των 19 αλλά και της Ε.Ε. βρίσκεται στο ενιαίο νόμισμα».

Αυτό επεσήμανε στις απαντήσεις του σε ερωτήσεις της ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (EESC) στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Κορκίδης ζήτησε οι Ευρωπαίοι να εμπιστευτούν τους Έλληνες επιχειρηματίες.
«Ολοκληρώνεται μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον της Ελλάδας, όχι τόσο για ανακοινώσεις αποφάσεων, όσο για δηλώσεις προθέσεων των Ευρωπαίων εταίρων μας. Από αυτό το βήμα, επομένως, θα ήθελα να σας καλέσω όλους να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε με τις υγιείς δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Να δείτε ότι η Ελλάδα δεν χαρακτηρίζεται μόνο από παθογένεια, αλλά και από ανθρώπους με ιδέες και θέληση να αλλάξουν τα πράγματα στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας προς μία πιο θετική κατεύθυνση» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης