«Έκπτωτο πρόεδρο» της Επιτροπής Ανταγωνισμού, θεωρεί τον εαυτό της η Βασιλική Θάνου, όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της το πρωί της Δευτέρας. «Δεν φεύγω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, θα δικαιωθώ» επεσήμανε. 

Αναφερόμενη στην απάντηση της Ε.Ε. σε επιστολή της, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι είναι μια πρώτη απάντηση που κρατά ίσες αποστάσεις και ότι η επιστολή της έχει παραπεμφθεί στις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες οι οποίες θα απαντήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Βασιλική Θάνου, υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, αυτό της Ουγγαρίας, περίπτωση στην οποία η Ε.Ε. έκρινε παράνομη την απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Απαντώντας στην κριτική την οποία δέχεται από κυβερνητικά στελέχη η κ. Θάνου σημείωσε πως ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο κι αυτό όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το απέδειξε κατά τη διάρκεια της οκτάμηνης θητείας της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο μόνος λόγος απομάκρυνσής μου είναι ότι αποτελώ πρόσωπο το οποίο δεν είναι αρεστό στη νέα κυβέρνηση» είπε και μίλησε για την έντονη εμπάθεια την οποία δέχεται από κύκλους της Δικαιοσύνης.

«Σε περίπτωση που δικαιωθώ και παραμείνω στη θέση μου θα συνεργαστώ με τη νέα κυβέρνηση, καθώς τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να λειτουργούν θεσμικά κι όχι με βάση τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες τους» δήλωσε.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης