Στις αιχμές της Νέας Δημοκρατίας περί «ανίκανης και άσχετης κυβέρνησης» απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

«Η ΝΔ θα έπρεπε να γνωρίζει πως και τις δύο φορές που η κυβέρνηση Σαμαρά είχε εκδώσει ομόλογο δεν το είχε προαναγγείλει. Προφανώς λοιπόν ήταν μια ανίκανη και άσχετη κυβέρνηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην ουσία των όσων είπα, όπως φαίνεται στη ΝΔ αντιμετωπίζουν εκτός των άλλων και αναγνωστικά προβλήματα: “Το δεν προαναγγέλλονται οι έξοδοι στις αγορές” δεν είναι κανόνας. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες προαναγγέλλονται, υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες δεν προαναγγέλλονται» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κατέκρινε τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την έξοδο της χώρας στις αγορές.

«Για όλες τις σοβαρές κυβερνήσεις στον κόσμο είναι αυτονόητη η προετοιμασία των αγορών και η προαναγγελία για το χρονοδιάγραμμα που θα προσφύγουν σε αυτές για δανεισμό» τόνιζε η ανακοίνωση της ΝΔ, και συνέχιζε: «Το να θεωρεί ο κ. Τζανακόπουλος αυτονόητο το ακριβώς αντίθετο, επιβεβαιώνει την ανικανότητα και την ασχετοσύνη αυτής της Κυβέρνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης