Η ελληνική κυβέρνηση «από Σύνοδο Κορυφής σε Σύνοδο Κορυφής, εισπράττει ήττες» δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι είναι ο μόνος που δεν θέτει όρους και δεν διαπραγματεύεται, αδυνατώντας να διεκδικήσει τα εθνικά συμφέροντα.

Συμμετέχοντας σήμερα στην διαδικασία εκλογών στο Περιστέρι για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που αρχίζει τις εργασίες της την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «η Ευρώπη φθάνει στα όριά της με τις συνεχόμενες αποτυχίες να πάρει αποφάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας προέβλεψε ότι έφτασε, «η ώρα ο ελληνικός λαός να ανακτήσει τη δυναμική διαπραγμάτευσης της χώρας. Κοντοζυγώνει η ώρα που ο ελληνικός λαός θα γίνει μπροστάρης σε μια μεγάλη ανατροπή σε όλη την Ευρώπη».

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, σημείωσε ο επιεκεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, συνειδητοποιούμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η χώρα στις 17 Ιούνη. Από εμβρυουλκός προοδευτικών εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη, δυστυχώς παραμένουμε η χώρα εκείνη που σήμερα απειλείται και απαξιώνεται περισσότερο, «με μια κυβέρνηση που επιμένει στη στρατηγική της υποτέλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης