Στην παραδοχή πως τα μεσαία στρώματα της χώρας έχουν ζοριστεί προέβη κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην εκδήλωση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «κινδυνολογία» την κριτική την οποία ασκείται στην κυβέρνηση για την μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης τονίζοντας χαρακτηριστικά «κάποιοι όταν ακούνε τη λέξη αξιολόγηση, παθαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλό θα ήταν να μην πιστεύουμε όσα διαβάζουμε στις εφημερίδες και κυρίως στους τίτλους τους, καταλήγοντας, μάλιστα, στο συμπέρασμα ότι «τους τίτλους προφανώς δεν τους βγάζουν οι καλοί δημοσιογράφοι, τους βάζουν άλλοι» είπε και σημείωσε:

«Έχω ακούσει πολύ κινδυνολογία και από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Βοηθάει την ελληνική οικονομία ότι μπορεί να μην έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις, ότι θα έπρεπε να έχουμε κλείσει την αξιολόγηση από τον Φεβρουάριο του 2016; Σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε περάσει έναν τεράστιο αριθμό νομοσχεδίων. Νομίζετε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει όλα αυτά τα νομοσχέδια σε έξι μήνες και να είχαμε ταυτόχρονα κλείσει και την πρώτη και τη δεύτερη αξιολόγηση; Γιατί δεν σκέφτεστε ότι αυτό ήταν έργο της Τρόικας, η οποία δεν ήθελε ουσιαστικά να κλείσουν οι αξιολογήσεις;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης