Τριήμερη περιοδεία στη Θράκη πραγματοποιεί από σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη και αντιπροσωπεία βουλευτών, μελών της Επιτροπής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας, πρώτος σταθμός είναι η Αλεξανδρούπολη, όπου η κ. Μπακογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής θα συναντηθούν, στις 11:15, με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος, Κώστα Χατζημιχαήλ και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, στα γραφεία του Οργανισμού. Έπεται η σύσκεψη, στις 12:30, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλο Τοψίδη, στην οποία θα συμμετάσχουν και μέλη του Επιμελητηρίου. Η παρουσία της κ. Μπακογιάννη και των μελών της Διακομματικής Επιτροπής, στην πρωτεύουσα του Έβρου, ολοκληρώνεται στις 19:00 με τη συνάντηση που θα έχουν στο Εργατικό Κέντρο με τον πρόεδρο, Στάθη Ασπιώτη, και μέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, η περιοδεία συνεχίζεται στον Νομό Ροδόπης, όπου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, στις 09:30 στις Σάπες με τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο, στις 10:30 με τον δήμαρχο Αρριανών, Αμέτ Ριτβάν, και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών-Διοίκησης και Διαφάνειας, Αχμέτ Ιμπράμ, στις 12:00 με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, Παντελεήμονα, στις 12:30 με τον πρύτανη του ΔΠΘ, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και μέλη του πρυτανικού συμβουλίου, στις 13:30 με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Μαίρη Κοσμίδου και στις 18:45 με τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής. Στις 19:30, η πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της Επιτροπής θα επισκεφθούν το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, όπου θα συναντηθούν με τους προέδρους του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Αγγελίδη, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Αντώνη Γραβάνη, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ροδόπης, Ιάκωβο Φραντζή, του Εμπορικού Συλλόγου, Κική Κωνσταντινίδου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Ανέστη Βαφειάδη. Οι επαφές στην Κομοτηνή συνεχίζονται και το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, καθώς είναι προγραμματισμένες συναντήσεις με τη διοικήτρια του νοσοκομείου της πόλης, Μάγδα Γιαμουστάρη, και τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας.

Τελευταίος σταθμός της τριήμερης περιοδείας, η Ξάνθη, όπου θα συναντηθούν με τον δήμαρχο, Μανώλη Τσέπελη, ενώ θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη, Δράμας, Στέφανο Γεωργιάδη, και Καβάλας, Μάρκο Δέμπα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο της Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης