Τριήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του αυτής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Ο υπουργός Υποδομών θα φτάσει στην Κρήτη αύριο, Κυριακή, με πρώτο του σταθμό τα Χανιά, προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την πορεία αποκατάστασης των εκτεταμένων καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές του νομού Χανίων από την πρόσφατη θεομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανήμερα της εθνικής επετείου, ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του, ο Υπουργός Υποδομών θα επιστρέψει στα Χανιά, όπου στις 5:00 το απόγευμα θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τις εργασίες αποκατάστασης των συνεπειών από τις φυσικές καταστροφές της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου.

Την επομένη, Τρίτη 26 Μαρτίου, θα βρίσκεται και πάλι στο Ηράκλειο, όπου στην Περιφέρεια Κρήτης, στις 12 το μεσημέρι,  θα προχωρήσει σε εκτενή ενημέρωση σχετικά με τους διαγωνισμούς που αφορούν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης