Τον Πύργο Ηλείας επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, όπου στις 11:00 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς.

Η επίσκεψή του εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα πανελλαδικής περιοδείας που πραγματοποιεί θέλοντας, όπως τόνισε, να μιλά ο ίδιος με τους πολίτες και να αφουγκράζεται τα προβλήματα-παράπονα-αιτήματα κι όχι να περιορίζεται -«όπως συνηθίζουν άλλοι πρόεδροι»- στο να καλεί περιφερειακούς κομματικούς εκπροσώπους να του μεταφέρουν το κλίμα της κοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες ο κ. Βελόπουλος επισκέφτηκε την Πάτρα, όπου σε δηλώσεις του κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι με την πολιτική τους στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας βλάπτουν την οικονομία και την κοινωνία, ενώ επανέλαβε ότι η Ελληνική Λύση διαθέτει προτάσεις και λύσεις για τη χώρα.

«Έχει καταλάβει τι ζημιά έχει κάνει στην ελληνική οικονομία η ΝΔ; Έχει καταλάβει ότι 600.000 Έλληνες δουλεύουν στην εστίαση;» ανέφερε. Κάλεσε να ανοίξει η αγορά άμεσα εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ατομική ευθύνη κάθε Έλληνα. «Η οικονομία είναι ψυχολογία, η οποία έχει ρημάξει κάθε επιχειρηματία που καταρρέει καθημερινά» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος ενώ επανέλαβε την πρόταση της «Ελληνικής Λύσης» για κατάργηση οποιουδήποτε φόρου που σχετίζεται με προκαταβολή για τον επόμενο χρόνο», ενώ υπενθύμισε την ανάγκη διαγραφής χρεών.

«Η οικονομία δεν μπορεί να κινήσει αλλιώς. Χρειάζεται διαγραφή χρέους ιδιωτών και επιχειρήσεων» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις 6 το απόγευμα ο κ. Βελόπουλος θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, την Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου της 24ης Απριλίου 2021. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης