«Ως ευκαιρία να θέσουμε τα προβλήματα, τις εκκρεμότητες και τα ζητήματα που υπάρχουν στην περιοχή και να λάβουμε σαφείς απαντήσεις και δεσμεύσεις βλέπουμε το περιφερειακό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί, την ερχόμενη εβδομάδα, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

«Είναι ένα τριήμερο, στο οποίο θα θέσουμε στους υπουργούς και τον πρωθυπουργό όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Κεντρική Μακεδονία, είτε ως προβλήματα, είτε ως προκλήσεις, είτε ως εκκρεμότητες και είναι μια ευκαιρία να δεσμευτούν ότι ζητήματα που εκκρεμούν και τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί μέχρι σήμερα θα λυθούν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της διοίκησης και της αντιπολίτευσης να βρεθούν στο συνέδριο, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του και να συμμετέχουν στις συζητήσεις που θα γίνουν ανά θεματική ενότητα.

«Καλείστε να έχετε ενεργό παρόν, θέσεις, τοποθετήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου αυτού» είπε και πρόσθεσε «θα ζητήσουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και θα περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις από την κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης