Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας, ακόμα και το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανέφερε πως η κυβέρνηση βρίσκεται εν αναμονή των συζητήσεων των ειδικών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα μέτρα θα χρειαστεί να τα πάρουμε μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά αναμένουμε τις δικές τους υποδείξεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να φρενάρουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, την εξάπλωση της Όμικρον, για να μπορέσουμε δώσουμε τις δυνατότητες στο σύστημα Υγείας να πάρει κάποιες ανάσες», σημείωσε ο πρωθυπουργός, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς διανύουμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας. «Θα πάρουμε τα μέτρα που θα μας υποδείξουν οι ειδικοί. Ο χρόνος εξαρτάται από αυτούς», πρόσθεσε πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «τα νέα μέτρα να τεθούν σε εφαρμογή ακόμα και πριν από την Πρωτοχρονιά, εφόσον κριθεί αναγκαίο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης