Την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη ζήτησε ο πρ. υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στη Βουλή. «Περιμένουμε τους αγρότες να συζητήσουμε» απάντησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του κ. Νεφελούδη στο Facebook, με την οποία, κατά τον Γ. Βρούτση, «μιλά με ειρωνική διάθεση στους αγρότες και λέει ότι τα τρακτέρ είναι τανκ. Ζητάμε την παραίτηση Νεφελούδη. Ρίχνει λάδι στη φωτιά σε μια περίοδο που η κοινωνία βράζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα πέντε χρόνια μαυρίλας των δικών σας πολιτικών. Εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα» υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος και τόνισε ότι «η μεγάλη πλειονότητα των αγροτών είναι στους δρόμους γιατί δεν αντέχουν πέντε χρόνια μαυρίλας μνημονιακών πολιτικών. Φαίνεται όμως από τα τελευταία επεισόδια σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ορισμένοι πράγματι δεν έχουν στο μυαλό τους τον διάλογο αλλά την τεχνητή όξυνση. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους αγρότες. Πάγια το αίτημά τους ήταν να δουν τον πρωθυπουργό. Τους περιμένουμε να συζητήσουμε».

«Δεν τους περιμένουμε να καταλάβουν το Σύνταγμα με τα τρακτέρ όπως λένε. Γι’ αυτό τους ξεχωρίζουμε. Για εμάς οι αγρότες είναι ελπίδα για τον τόπο» πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης