Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ζητεί η Εισαγγελία Χανίων, μέσω εγγράφου που απέστειλε προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για τα αδικήματα της στάσης, της παράνομης βίας, τον απόπλου πλοίου άνευ ελέγχου της Λιμενικής Αρχής, και της διατάραξης της ασφάλειας της υδάτινης συγκοινωνίας με πρόθεση, για ένα περιστατικό που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν ήταν δήμαρχος Σφακίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε το αίτημα της Εισαγγελίας Χανίων μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι διαβιβάζεται από την εισαγγελία Χανίων αίτημα για την άρση της ασυλίας μου λόγω “πρόκλησης σε εξέγερση, στάση κλπ”. Πρόκειται για μία ιστορία με τον εκλωβισμό 650 τουριστών στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς, λόγω αιφνίδιας και αδικαιολόγητης απαγόρευσης απόπλου 80 πλοίων σε ολόκληρη την Ελλάδα από τον τότε υπουργό Χρυσοχοΐδη, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, τους οποίους οδηγήσαμε με ασφάλεια στον λιμένα της Χώρας Σφακίων, εγώ ως δήμαρχος, μαζί με κατοίκους της Αγίας Ρουμέλης και εκπροσώπους της εταιρείας, υπερβαίνονοντας γραφειοκρατικές διαδικασίες και γλυτώνοντας από περαιτέρω δυσφήμιση τον τουρισμό της περιοχής μας και της Κρήτης συνολικά. Τυχαίος ο χρονισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης