Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Γιώργου Παπανδρέου πυροδότησε η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού με την οποία απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Παπανδρέου σχολίασε τα πρόσφατα δημοσιεύματα λέγοντας ότι οι συνεπείς σε όσα εκφράζουν δημόσια δεν χρειάζεται να συνωμοτούν, ένα σχόλιο που έκανε τη Νέα Δημοκρατία να μιλήσει για «κυβέρνηση των ηττημένων». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, όσοι συνωμοτούν, κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν, δεν χρειάζεται να συνωμοτούν» αναφέρει ο κ. Παπανδρέου στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση: 

 

Η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε σφοδρά στον Γιώργο Παπανδρέου αναφέροντας πως «ο κ.Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση “κυβέρνησης των ηττημένων”. Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα “Πινοσέτ” και “Ολανδρέου”- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παπανδρέου. Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα έκανε λόγο για συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών, με τον Αλέξη Τσίπρα να φέρεται να λέει στον Γιώργο Παπανδρέου «θα σε προτείνω για πρωθυπουργό. Νομίζω ότι θα συμφωνήσει και ο Ανδρουλάκης» ενόσω συζητούσαν το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Όπως επισημαίνεται από την πλευρά Παπανδρέου, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις 6 Δεκεμβρίου σε σπίτι δημοσιογράφου και είχαν μια τυπική κοινωνική συνομιλία, μεταξύ πολλών άλλων προσκεκλημένων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης