Στη δημοσιότητα δόθηκε η κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη, ότι ο πρώην τραπεζίτης ήταν το πρόσωπο που του ζήτησε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αντάλλαγμα χρήματα και άλλα προνόμια.

Για τις πολιτικές εξελίξεις και θέματα που συζητούν «δυο φίλοι μεταξύ τους» ισχυρίζεται ο Γιώργος Αποστολόπουλος ότι συζήτησε στη συνάντηση που είχε με τον Παύλο Χαϊκάλη στις 6 Δεκεμβρίου του 2014, τονίζοντας παράλληλα ότι οι περισσότερες από τις συναντήσεις τους γίνονταν με πρωτοβουλία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να καταθέσω ότι και στην ως άνω συνάντηση η βούλησή μου ήταν και πάλι να τον προκαλέσω-προβοκάρω» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

Σχετικά με τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή, ο Γιώργος Αποστολόπουλος ισχυρίζεται ότι δεν είχε τη δυνατότητα καταβολής ενός τέτοιου ποσού. «Σε κάθε περίπτωση οι ερμηνείες του κ. Χαϊκάλη είναι αυθαίρετες και υποκρύπτουν σκοπιμότητα», σημειώνει.

Ο ίδιος τονίζει ότι το καλοκαίρι του 2014 ο Χαϊκάλης του εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους ΑΝ.ΕΛ. ή να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με κάθε είδους αντάλλαγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προανέφερα ότι τον δάνειζα (σ.σ. τον Π. Χαϊκάλη) μικροποσά για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες, δεν θυμάμαι όμως να μου είχε δώσει οποιοδήποτε ποσό προκειμένου να τού το επενδύσω στην αλλοδαπή» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο πρώην τραπεζίτης.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρη την κατάθεση

Διαβάστε επίσης:

Νέο αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Αποστολόπουλου

Ολόκληροι οι διάλογοι Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης