Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο συνάντησής του με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη για τη νίκη του τον νέο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη- θα συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση της χώρας τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος. Επιπλέον, έκανε λόγο για κρίσιμη συγκυρία κατά την οποία «το μέλλον και η συνοχή του ευρωπαϊκού οικοδομήματος δοκιμάζονται» για οικονομικούς και ανθρωπιστικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τα καλά του λόγια και τον διαβεβαίωσε ότι η «Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο».

«Θα είμαστε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi.gr (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης