Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12.00 η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με βασικό θέμα τη διευκόλυνση της ψήφου των εκτός επικρατείας εκλογέων.

H συνάντηση των δύο πολιτικών διήρκεσε περίπου 40 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βλέπω έκανες αλλαγές» είπε ο κ. Τσίπρας στον πρωθυπουργό, μπαίνοντας στο γραφείο του.

«Αλλαγές μικρές» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη διακόσμηση του χώρου. 

«Ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντά «μεταρρυθμίσεις επίπλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Στις εν λόγω συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τεθούν και ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το προσφυγικό- μεταναστευτικό, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12.15 με την πρόεδρο της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και στις 16.00 με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 16.45 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, και στις 17.30 με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης