Τετ α τετ Αλέξη Τσίπρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, 11:31
Τετ α τετ Αλέξη Τσίπρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μουσικής παρευρέθη το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατά την είσοδό του στον χώρο και κατευθυνόμενος προς τη θέση του χαιρέτησε τους παρευρισκομένους. Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε για να τον χαιρετήσει τείνοντας το χέρι προς το μέρος του σε ένδειξη μίας έμπρακτης μεταμέλειας για τα όσα είχε αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ και πρόσθεσε ότι ο τουρισμός δεν ακολούθησε την ύφεση άλλων κλάδων μέσα στην κρίση.

«Από το '15 μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να σηκώσουμε την Ελλάδα και το τουριστικό της προϊόν στη κορυφή» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κλάδος ξεπέρασε τους στόχους που είχε βάλει και έφθασε τις 33 εκατομμύρια αφίξεις το 2018 όταν στο 12ο Συνέδριο, το 2013, είχε θέσει τον στόχο των 24 εκατομμυρίων αφίξεων έως το 2021.

Πηγή φωτό: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στην ΓΣ του ΣΕΤΕ: Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, 11:33