Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας, αυτοσαρκάζεται στο προεκλογικό του σποτ και αποδεικνύει ότι κάποιοι πολιτικοί έχουν χιούμορ και τολμούν να «τσαλακωθούν».

Στο σενάριο, ο Φώτης είναι ένας νέος υποψήφιος βουλευτής που πηγαίνει σε ένα μεγάλο γραφείο επικοινωνίας, το «Βουλευτόραμα». Εκεί, συναντά τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος υποδύεται τον διάσημο επικοινωνιολόγο Διονύση Γκόρτσο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γκόρτσος, που αναλαμβάνει προσωπικά τον άπειρο Φώτη Καρύδα, προτείνει συγκεκριμένο look πολιτικού και τον προτρέπει να χρησιμοποιήσει συνθήματα όπως: «Λεφτά υπάρχουν», «Θα σκίσουμε το μνημόνιο», «Θα λύσουμε το Βορειοκορεατικό» και άλλα όμοια.

Ο επικοινωνιολόγος Γκόρτσος εκνευρίζεται από την αφέλεια του υποψήφιου βουλευτή που αναρωτιέται αν είναι αναγκαίο να πει ψέματα.

Ο Φώτης Καρύδας απαντά με ειλικρίνεια στον επικοινωνιολόγο Γκόρτσο προκαλώντας του κατάπληξη: «Είμαι αυτοδημιούργητος. Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ…. Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ιδέες για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Τηρώ τον λόγο μου και πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει με πράξεις και κοινή λογική. Γι’ αυτό θα με ψηφίσουν. Κατάλαβες;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασπρόμαυρη λήψη που παραπέμπει σε παλιά ελληνική ταινία και αναφορές σε ένα πολιτικό σκηνικό που πλέον δεν ταιριάζει στην Ελλάδα. Στη συνέχεια χρώμα. Αλλαγή και φρεσκάδα και ερμηνεία από τον Ρένο Χαραλαμπίδη, έναν ταλαντούχο ηθοποιό και ενεργό πολίτη.

Το σποτ του Φώτη Καρύδα έχει ήδη γίνει viral από χρήστες των social media.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης