Αν και αρχικά είχε υποστηρίξει την επιλογή του να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, λίγες ημέρες αργότερα και μετά από τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν δημόσια, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής φαίνεται να πραγματοποιεί στροφή 180 μοιρών, δηλώνοντας ότι τελικά ίσως ήταν… λάθος του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στην ΕΡΑ ανέφερε: «Οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στη Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή». 

Μετά τη συνάντησή τους ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος ανέφερε: «Άνοιξαν οι Συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες. Ψυχορραγούν».

Μιλώντας για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κ. Αμβρόσιος είπε ότι ήταν ευεργέτης του γηροκομείου, όπου είχαν συναντηθεί, και γι΄αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί. «Τον Κουρουμπλή θα τον στηρίξει η Εκκλησία» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης