«Η ΔΕΗ πρέπει να παραμείνει δημόσια και ενιαία, η ΔΕΗ πρέπει να στηριχθεί και να παραμείνει με δημόσιο χαρακτήρα, για να μπορέσει να βοηθήσει σε μια προσπάθεια για ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας» είπε ο πρώην υπουργός και μέλος του Π.Σ. της ΛΑΕ Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας σε εργαζομένους στην περιφερειακή διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο κ. Στρατούλης ενημέρωσε τους εργαζομένους για την πρόσφατη συνάντηση κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας, υπό τον γραμματέα της Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, για την εκχώρηση μέρους των λιγνιτικών της ΔΕΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είπαμε στον υπουργό ότι άνοιξε ένας επικίνδυνος δίαυλος, μια κερκόπορτα, η οποία θα οδηγήσει σε λίγους μήνες στο να απαιτούν οι δανειστές να εκχωρηθούν και υδροηλεκτρικές μονάδες» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης. Υποστήριξε ότι «με όλο το πακέτο του τρίτου μνημονίου που υλοποιείται» μπαίνουν «σε διακινδύνευση» το μέλλον της ΔΕΗ, οι εργασιακές σχέσεις και οι θέσεις εργασίας.

Τέλος, ενημέρωσε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις την Τετάρτη και με τη διοίκηση και με τους εργαζομένους της ΔΕΗ, και θα πάρει μέρος, με κλιμάκιό της, υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 7 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης