Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έφθασε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός έγινε στόχος επίθεσης τα ξημερώματα, με αγνώστους να τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη στις 02.30. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι «η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται», εξέφρασε «την αμέριστη συμπαράστασή» του στους εργαζομένους και ζήτησε να «βρεθούν επιτέλους οι δράστες».

«Αυτό το τοξικό κλίμα που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνησης έχει παρενέργειες, πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να μη ρίξουμε άλλο νερό στον μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους» τόνισε.

«Η ανοχή στη βία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ ”καλής” και ”κακής” βίας, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς, εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών, η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ, μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα, δεν είναι μεγάλη. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να εκφράσουμε συμπαράσταση χωρίς αστερίσκους, να σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που μόνο κακό κάνουν στη δημοκρατία μας. Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση, το κλίμα της ακραίας πόλωσης, της φτωχοποίησης, δεν το καλλιεργούμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν, ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης