Στο προεδρικό μέγαρο θα βρίσκεται στις 13.00 ο επικεφαλής της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης θα έχει συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια από τον οποίο και αναμένεται να ζητήσει τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να διαμορφωθεί εθνική συνεννόηση στο ζήτημα του χρέους.

«Θα έλεγα απευθυνόμενος στις άλλες πολιτικές δυνάμεις, ας κρατήσουμε τις διαφορές μας, ας κρατήσουμε όλοι μας τις αντιθέσεις που έχουμε, αλλά ας αντιπαρατεθούμε στην ουσία των προβλημάτων. Η χώρα δεν χρειάζεται τεχνητές πολώσεις, που απομακρύνουν την πολιτική από την αντιμετώπιση των ουσιαστικών προβλημάτων της» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 FM, εν όψει της συνάντησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αντιθέσεις και οι διαφορές των κομμάτων είναι δεδομένες, είναι αναγκαίο στοιχείο μάλιστα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου και της λειτουργίας του πολιτεύματος, αλλά από ‘κει και πέρα -το επαναλαμβάνω- ο ελάχιστος κοινός τόπος πρέπει να υπάρξει, τόσο σήμερα όσο και αύριο» πρόσθεσε, εκφράζοντας την αντίθεσή του στη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

«Όλες οι πολιτικές δυνάμεις, στη βάση ενός κοινού ελάχιστου πολιτικού τόπου, να συστρατευτούμε για την αναδιαπραγμάτευση και την αναδιάρθρωση του χρέους. Άλλωστε, ο χρόνος είναι αρκετά μεγάλος μέχρι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» επεσήμανε επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης