Τις θέσεις του κόμματός του για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, παρουσίασε σε ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Β. Λεβέντης μίλησε για νίκη της Ένωσης Κεντρώων στις ευρωεκλογές και ζήτησε από τους απλούς πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του δικομματισμού και της ακραίας πόλωσης, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ τους οποίους και κατηγόρησε ότι χρεοκόπησαν τη χώρα με τις πολιτικές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέλυσε τα ζητήματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επικείμενες ευρωεκλογές και τόνισε ότι το κόμμα του είναι υπέρ της Ευρώπης. Είπε ακόμα ότι η Ε.Ε. έχει προβλήματα και πρέπει να διορθωθούν, ενώ υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να αμφισβητείται η Ε.Ε.. «Θέλουμε μεγαλύτερη Ευρώπη και καλύτερη Ευρώπη», είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «όσοι σαμποτάρουν το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης δεν διαφέρουν από τους φασίστες».

Με αφορμή την πρόταση για να απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να πάρει βραβείου θράσους και ο ελληνικός λαός το Νόμπελ που τους ανέχεται ως κυβέρνησης».

Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει η Ένωση Κεντρώων στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι το κόμμα του ψηφίζει ό,τι θετικό μέτρο αφορά τους πολίτες, διευκρίνισε, όμως, ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού ξεζούμισε για τέσσερα χρόνια τους πολίτες τώρα επιστρέφει μέρος των απολεσθέντων εισοδημάτων από τα ματωμένα πλεονάσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα κόκκινα δάνεια και την πρώτη κατοικία ο Β. Λεβέντης ανέφερε: «Κανένα σπίτι δεν πρέπει να περάσει στα χέρια των ξένων funds. Θα πρέπει να προηγείται πάντα διαβούλευση εξάμηνη ανάμεσα στον δανειολήπτη και στην τράπεζα για να ελεγχθεί αντικειμενικά το οικονομικό προφίλ των δανειοληπτών».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις, δηλώνοντας ότι έχει κάνει και το κόμμα του μετρήσεις κοινής γνώμης και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Ένωση Κεντρώων βρίσκεται κοντά στο 4,5% και όχι στα ποσοστά που δίνουν οι πρόσφατες εταιρείες δημοσκοπήσεων. «Στις 26 Μαΐου οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους και οι πολίτες θα απαλλαγούν και από τον Τσίπρα και από τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης