Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου και η προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου, για την αναβολή της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Αλβανία, όπου θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, ενώ θα έχει και σειρά επαφών.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναβεβαιώσει τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, με τις γνωστές αιρεσιμότητες. Θα τονίσει επίσης τη σημασία της συνεργασίας και του συντονισμού, δεδομένων των προκλήσεων που έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να εστιάσει στη σημασία της ενεργειακής ασφάλειας των Βαλκανίων και της ευρύτερης νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την Ελλάδα να επιδιώκει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, ως κόμβος για τη μεταφορά ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης