Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Ο επίτροπος έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Στο πρόγραμμα των επαφών του έχει συμπεριλάβει συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τη Φώφη Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Μοσκοβισί στην Αθήνα

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 22.15, θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει στον «Διάλογο με τους Πολίτες» στην «Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά». Ακολουθεί η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13.00 (θα ακολουθήσουν δηλώσεις). Στις 14.00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επίσης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης