Της Άντζελας Πεϊτση

Σε μία από τις πιο νευραλγικές εκλογικές περιφέρειας της χώρας για τη ΝΔ, αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όρισε ως υπεύθυνο συντονιστή τον βουλευτή Ροδόπης, Ευρυπίδη Στυλιανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός θα εποπτεύει το σύνολο των οργανωτικών ενεργειών με τη συνεργασία των τοπικών ΝΟΔΕ και στελέχη της αυτοδιοίκησης που ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κυρίαρχος στόχος δεν είναι άλλος, από την επαναδραστηριοποίηση παλιών στελεχών καθώς και τη συστράτευση νέων δυνάμεων. Το πρόγραμμα των πολιτικών του ενεργειών στο πλαίσιο της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, περιλαμβάνει και 7 κεντρικές ομιλίες με αποκορύφωση τη Θεσσαλονίκη στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο zougla.gr, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε: «Οι επικείμενες εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη χώρα. Το δίλημμα είναι σαφές: Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική ΝΔ;

Η νίκη για το κόμμα μας και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις θα ξεκινήσει από το Βορρά και ειδικότερα από την Κεντρική Μακεδονία, η οποία αποτελεί τον ισχυρότερο πνεύμονα της ελληνικής κεντροδεξιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρος της ΝΔ για την τοποθέτησή του αυτή και απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε: «Είναι τιμή και ευθύνη να συντονίζω τον εκλογικό αγώνα της ΝΔ στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, αυτή της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, αποτυπώνοντας δημόσια το όραμά μας, για το σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια η Βόρεια Ελλάδα».

Καταλήγοντας δήλωσε: «Θα βρεθούμε παντού στην Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, για την τελική νίκη των ευρωπαϊκών δυνάμεων».

Το πρόγραμμα των ομιλιών

1. Β´ Θεσσαλονίκης: Λαγκαδάς Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
2. Χαλκιδική: Πολύγυρος Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.
3. Πέλλα: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
4. Ημαθία: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
5. Κιλκίς: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
6. Σέρρες: Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
7. Ά Θεσσαλονίκης: Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Παράλληλα, ο κ. Στυλιανίδης θα περιοδεύει στα χωριά του νομού Ροδόπης και θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην Κομοτηνή, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης