Η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του FEPS (της «ομπρέλας» των ευρωπαϊκών προοδευτικών think tank της Ευρώπης, που λειτουργεί στο πλαίσιο του Ευρωκοινοβουλίου), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη στις 20 και 21 Μαρτίου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και της παρουσίας στην ίδια πόλη την ερχόμενη εβδομάδα των Ευρωπαίων ηγετών.

Στις 21 Μαρτίου το FEPS, σε συνεργασία με άλλα 6 ευρωπαϊκά ινστιτούτα (Friedrich-Ebert-Stiftung, Fondation Jean-Jaurès, Fondazione Italianieuropei, Fondazione EYU, Fondación Pablo Iglesias και Fondation Robert Krieps), συνδιοργανώνουν συνέδριο με θέμα: «Αναζητώντας μια διαφορετική Ευρώπη – Σκέψεις και προοπτικές». Στόχος είναι ο εορτασμός της επετείου των 60 ετών της ευρωπαϊκής ενοποίησης και η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ, κατά τη συνεδρίαση του επιστημονικού συμβουλίου του FEPS, θα πραγματοποιήσει εισήγηση στη θεματική για τον «Προοδευτικό χώρο στην Ευρώπη και τη συμβολή του στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης