Στην συνδιάσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ρώμη στο τέλος Φεβρουαρίου, όπου θα αποφασισθεί η εκλογική διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, πρόκειται να παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης .Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη προέβη ο ίδιος σε γεύμα αργά το βράδυ που είχε με δημοσιογράφους, παρουσία ηγετικών στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης μάλιστα ανέφερε ότι έχει προσκληθεί από τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των ευρωσοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς ενώ υπογράμμισε ότι είναι δεδομένο πως οι ευρωβουλευτές που θα εκλέξει η ΔΗΜΑΡ θα ενταχθούν στην ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τους 58 ο κ. Κουβέλης είπε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα διασπασθεί, και πως το πρόβλημα αφορά αυτή τη στιγμή δυο πρόσωπα (ΣΣ. Ανδ. Παπαδόπουλο και Γ. Ψαριανό) και εκτίμησε ότι σε κάθε περίπτωση αν προχωρήσει η συνεργασία τους με τις άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς θα είναι, όπως είπε , κουτσή.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε ιδιαίτερα θετική αναφορά στην στάση που τηρεί το ηγετικό στέλεχος, Σπύρος Λυκούδης και εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η ΔΗΜΑΡ θα πετύχει καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κουβέλης είπε ότι είναι αθλιότητες τα σενάρια ότι ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας , ενώ για το μεγάλο πρόβλημα του χρέους ο κ. Κουβέλης είπε ότι θα πρέπει να γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης