Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή της κοπής της πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Ροδόπης, ο κ. Αυγενάκης είχε επαφές με τοπικούς φορείς, ενώ επισκέφθηκε και το μειονοτικό χωριό Αρριανά.

«Σας ζητούμε να εμπιστευτείτε το κόμμα μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα υπερήφανη, παραγωγική και να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο. Από εδώ, από τα Αρριανά του νομού Ροδόπης, σας λέω ότι η μειονότητα δε θέλει ψηφοθηρικά δολώματα, αλλά πραγματικές λύσεις. Η μειονότητα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης στη διάρκεια της συζήτησης που είχε με κατοίκους στο καφενείο του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, ο γ.γ. της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Το πρωί θα ξεναγηθεί στον ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στην Δ.Ε. Φερών, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Τέλος ο κ. Αυγενάκης θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΟΝΝΕΔ Έβρου, που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης