Τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την προσέλευσή του, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η μετακόμιση του κόμματος από το πολυτελές κτήριο της Συγγρού στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο έχει ως στόχο το «συμμάζεμα» των οικονομικών του​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε την πρώτη του σύσκεψη με στενούς συνεργάτες εν όψει του «καυτού» φθινοπώρου, όπου μεταξύ άλλων θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση (τα εργασιακά στην κορυφή της ατζέντας) και θα πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ.
Κατά την προσέλευσή του, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η μετακόμιση του κόμματος από το πολυτελές κτήριο της Συγγρού στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο έχει ως στόχο το «συμμάζεμα» των οικονομικών του, καθώς από τις 95.000 μηνιαίως που κατέβαλε ως ενοίκιο, το μίσθωμα για το νέο κτήριο διαμορφώνεται πλέον στα 9.800 ευρώ τον μήνα.

«Μία νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ εδώ στα καινούρια μας γραφεία στην όμορφη γειτονιά του Μοσχάτου και άλλη μία προεκλογική δέσμευσή μου γίνεται πράξη. Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη Νέα Δημοκρατία και στέλνουμε ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι μπορούμε να βάλουμε και τη χώρα σε τάξη και να την οδηγήσουμε στην έξοδο από την κρίση. Εύχομαι τα νέα γραφεία να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σ’ έναν νέο κύκλο πολιτικών επιτυχιών» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης