Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας και πρώτος σε σταυρούς του κόμματος «Ελληνική Λύση» Θανάσης Νασίκας, μετά από μήνυση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σημειώνεται πως ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε σκληρές δηλώσεις, μετά την επιλογή του κ. Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα στη Λάρισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο κ. Νασίκας είχε προχωρήσει σε μία σκληρή δήλωση, χαρακτηρίζοντας τον κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο», ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δεν θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι ο Θανάσης Νασίκας

Σίγουρα οι παλιοί θα θυμούνται τον «γαλάζιο» Θανάση Νασίκα, ως τον αγροτοσυνδικαλιστή που είχε ταυτιστεί με τα μπλόκα της δεκαετίας του 1990.

Ο κ. Νασίκας επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από την πολιτική του κόντρα με τον Κυριάκο Βελόπουλο η οποία, όπως φαίνεται, θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης