Μήνυμα ενότητας έστειλε από τη Σπάρτη, όπου και παρευρέθη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης. «Μετά τις 17 Μάρτη στη Μάνη και μετά τις 25 του Μάρτη σε όλη την Ελλάδα ο ελληνισμός έδειξε ότι δε μπορεί να ζει υποδουλωμένος» υπογράμμισε ο κ. Αραχωβίτης σε δηλώσεις του και συμπλήρωσε ότι «το μήνυμα της ημέρας είναι η ενότητα».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημείωσε ότι τα όποια προβλήματα επιλύονται με την ενότητα, με το ανοικτό πνεύμα, με την αποφασιστικότητα», συμπληρώνοντας πως «με την πολυδιάστατη εξωτερική μας πολιτική, η Ελλάδα ανακτά ανά τους αιώνες το ρόλο που της ανήκει. Ρόλος δεν είναι άλλος από το να είναι κυρίαρχη δύναμη στα Βαλκάνια, να είναι δύναμη ασφάλειας, να είναι δύναμη ενότητας και δύναμη προόδου πάνω από όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε επίσης ότι «χωρίς να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, με αποφασιστικότητα πάντα ο ελληνισμός αυτό που έκανε ήταν να επιλύει τα προβλήματα και να προχωράει μπροστά», συμπληρώνοντας πως αυτό γίνεται όταν είναι ενωμένος και όχι διχασμένος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης