Εκτός ελέγχου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην παρουσία του στην ΕΡΤ της οποίας το πρόγραμμα ανέτρεψε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στην υπόθεση Στουρνάρα, αλλά και να προχωρήσει σε απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται από χθες σε πολύ δύσκολη πολιτική θέση, ενώ ακόμα και παραδοσιακά και σταθερά του στηρίγματα στην κυβέρνηση και το κόμμα έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις από τις ενέργειες, τις επιλογές, και κυρίως το ύφος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουν οι πάντες αντιληφθεί ότι η χώρα έχει εκτεθεί σε διεθνές επίπεδο από τη στιγμή που σήκωσε το τηλέφωνο για να καλέσει τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και ξαφνικά η χώρα βρέθηκε σε θέση απολογούμενου για μία προσωπική ιστορία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις. 

Παράλληλα, μέσω του Παύλου Πολάκη, η κυβέρνηση συγκέντρωσε τα πυρά σύσσωμης της αντιπολίτευσης, ενώ η αίσθηση του μέσου ανθρώπου είναι απολύτως αρνητική. Όλες οι προσπάθειες του κυρίου Πολάκη να δικαιολογήσει την ενέργεια του από χθες το βράδυ πέφτουν στο κενό, ενώ η Δικαιοσύνη κινήθηκε εξετάζοντας ακόμη και κακουργήματα, όπως είναι η ηχογράφηση και δημοσιοποίηση προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, μιας όχι μόνο ανεξάρτητης αρχής, αλλά απόλυτα συνδεδεμένης με την Ε.Ε., τους Θεσμούς και την ΕΚΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» διέψευσε ότι έχει ηχογραφήσει την χθεσινή του συνομιλία με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

Ωστόσο κάποια στιγμή ρώτησε τους δημοσιογράφους της εκπομπής εάν ήταν εύκολο να δείξει στην κάμερα κάποια στοιχεία. Αφού οι δημοσιογράφοι του έδωσαν το ελεύθερο τότε σηκώθηκε και άρχισε να ψάχνει στα ντουλάπια του γραφείου του, την ώρα που χτυπούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «στοιχεία που έχω πάει εγώ στον Εισαγγελέα. Όλες αυτές οι κούτες… Τα μισά από αυτά εδώ είναι στοιχεία που έχω πάει στον Εισαγγελέα. Και αφορούν το σκάνδαλο της Novartis, όλες τις πτυχές του σκανδάλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο οποίο κατανάλωσα πάρα πολλή φαιά ουσία για να βρεθούν όλα αυτά και να αποσταλούν στον Εισαγγελέα, στην Εξεταστική της Βουλής. Είναι ο κατάλογος των συμβάσεων, των 894 που έκαναν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη και Βορίδη σε όλα τα ΜΜΕ… 9 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτός ο κατάλογος»…

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης