Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Ο κ. Τσίπρας, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλώθηκε, ακόμη μια φορά, σε μια ασταμάτητη υποσχεσιολογία για θέματα που η υλοποίησή τους ανάγεται στη θητεία της επόμενης Κυβέρνησης», δήλωσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο εν λόγω Υπουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκώντας δριμεία κριτική κατά του κ. Τσίπρα, ανέφερε τα παρακάτω: «Καμία αναφορά ότι η αναβάθμιση του γεωενεργειακού ρόλου της Ελλάδας μέσω της συμφωνίας για τη διέλευση του αγωγού T.A.P. από τη χώρα μας φέρει την υπογραφή της προηγούμενης Κυβέρνησης και ότι ο ίδιος και το Κόμμα του δεν την είχαν υπερψηφίσει.

Καμία αναφορά στη Δ.Ε.Η. και στο καταστροφικό σχέδιο της Κυβέρνησης, που επιβάλλει τη συρρίκνωσή της στο μισό, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και τη φέρνει πιο κοντά στη χρεοκοπία.

Καμία αναφορά στους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και τις αναίτιες αναβολές στην υλοποίηση των προγραμματισμένων διασυνδέσεων των νησιών από τον ΑΔΜΗΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία αναφορά στις καθυστερήσεις που προκάλεσε η Κυβέρνηση στο έργο του Ασωπού που είχε δρομολογηθεί από το 2014 με συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και υπονομεύθηκε από την απραξία της.
Καμία αναφορά στις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη μεγαλύτερη επένδυση αστικής ανάπλασης της Ευρώπης, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, που φτάνει τα 8 δις ευρώ, έχει τίμημα 917.000.000 ευρώ, επενδύσεις 8 δις ευρώ και δημιουργεί 70.000 θέσεις εργασίας».

Και καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κ. Σκρέκας, υπογράμμισε: «Ανικανότητα και αποτυχία για το σήμερα. Ανέξοδες υποσχέσεις για το μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης