Στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκαν σήμερα 2 Απριλίου οι πολιτικοί αρχηγοί για να ενημερώσουν τον λαό για την πανδημία που χτύπησε και τη χώρα μας, αλλά και την επόμενη μέρα σε οικονομικό κοινωνικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ενημέρωσε το Σώμα (σ.σ. 20 βουλευτές) ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και για τον λόγο αυτόν κάλεσε τους κυρίους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Καραθανασόπουλο να μετακινηθούν γιατί κάθονταν πολύ κοντά.

«Υπάρχουν πάρα πολλά κενά έδρανα, μπορείτε να πάτε μέχρι και σε εκείνα της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος της Βουλής στον πρώην υπουργό Οικονομικών κάνοντας μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα να χαμογελάσει. Μόλις οι αρχηγοί ολοκλήρωναν την ομιλία τους, αμέσως ένας υπάλληλος της Βουλής παρενέβαινε και καθάριζε το βήμα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης με επιστολή του εξήγησε τους λόγους που το κόμμα του διαφώνησε με την όλη διαδικασία και γι΄ αυτό απουσίαζαν και από την αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, εδώ μέσα υπάρχουν περισσότεροι βουλευτές από τον αριθμό που είχαμε αποφασίσει στη Διάσκεψη των Προέδρων» είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης του Μέρα 25 και ζήτησε να διαβάσει όλη την επιστολή του Γιάνη Βαρουφάκη με την οποία εξηγούσε ότι η Βουλή θα έπρεπε να δώσει πρώτη το παράδειγμα στους πολίτες με την αναστολή των εργασιών της.

Δ.Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης