ΣΥΡΙΖΑ: Το «έξοδος από το μνημόνιο» γίνεται «ό,τι πει η τρόικα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, 20:44
ΣΥΡΙΖΑ: Το «έξοδος από το μνημόνιο» γίνεται «ό,τι πει η τρόικα»
Εγκλωβισμένη στη μνημονιακή της πολιτική είναι η Κυβέρνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη στη διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica».

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «Τα μνημονιακά διαπιστευτήρια της κυβέρνησης στην τρόικα μέσω της ξεκάθαρης δήλωσης της κ. Βούλτεψη ότι δεν θα υπάρξει καμία έξοδος από το μνημόνιο χωρίς τη συναίνεση των δανειστών, συνιστούν την πιο ηχηρή διάψευση της κυβερνητικής προπαγάνδας».

«Το "έξοδος από το μνημόνιο" γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη "ό,τι πει η τρόικα", δείχνοντας και τα όρια της στρατηγικής της κυβέρνησης. Είναι τέτοιος ο εγκλωβισμός της στη μνημονιακή πολιτική και στις απαιτήσεις των δανειστών, που μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούν να εκληφθούν οι κυβερνητικές ασυναρτησίες», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Σ. Βούλτεψη: «'Εξοδος από το μνημόνιο μόνο με τη συναίνεση της Τρόικας», Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014, 21:33

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014, 20:45