Ποδαρικό στο πολιτικό τραπέζι της εκπομπής «Λι & Λάμδα» στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» έκανε σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων ο υποψήφιος βουλευτής της Β’ Αθηνών με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ), Βασίλης Κασιμάτης.

Η συζήτηση με τον γνωστό δημοσιογράφο εστίασε στο διακύβευμα των εκλογών, ενώ ταυτόχρονα απάντησε σε ένα εύρος ερωτημάτων της Λουκίλας Καρρέρ και της Λίτσας Θεοφάνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς ο κ. Κασιμάτης περί της διαχειρίσεως του εθνικού χρέους απάντησε: «Εμείς ως παράταξη προτείνουμε, παύση πληρωμών για μία πενταετία με στόχο να καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε και μετέπειτα αποπληρωμή του χρέους έως το 5 % του ΑΕΠ – περεταίρω δανεισμοί στο 1% ως ισχύει και για τους αλληλέγγυους εταίρους μας!», καταγγέλλοντας τους επαχθής τοκισμούς των τελευταίων ετών από ΔΝΤ και ΕΚΤ» .

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί ο ΛΑ.Ο.Σ σε πιθανή συγκυβέρνηση με τα δύο μεγάλα κόμματα απάντησε: «Στα όσα σχετίζονται με το κόμμα του Αλ. Τσίπρα και από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεδειγμένα έχει ήδη υιοθετήσει το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ. ο δρόμος του διαλόγου προς αυτή την κατεύθυνση είναι ανοιχτός, καθώς αυτό εκφράστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη. ‘Οσο για τη ΝΔ η θέση μου ταυτίζεται με τη γραμμή του προέδρου. “ΝΑΙ”, όταν και εφόσον προκύψει αλλαγή ηγεσίας και σύμπλευση πολιτικού προγράμματος» .

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων για τις δύο προσχωρήσεις των Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου (πρώην μέλος της Χ.Α.) και Ροντούλη από τη ΝΔ είπε : «Και τα δύο πολιτικά πρόσωπα επέστρεψαν στα σπίτια τους! Όσο για τη σχέση του κ. Αλεξόπουλου με τη Χ.Α θυμίζω ότι το πρώην μέλος παραιτήθηκε άμα της γνωστοποιήσεως του ακροδεξιού μορφώματος ως εγκληματική οργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας την μονόωρη τηλεοπτική συνέντευξη ο Βασίλης Κασιμάτης ζήτησε την ψήφο των δημοτών της Β’ περιφέρειας Αθηνών λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη τον ΛΑ.Ο.Σ δυνατό και ικανό να ανακόπτει τις έξωθεν επιθέσεις που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και τον Γ. Καρατζαφέρη και τα κοινοβουλευτικά στελέχη του να φρενάρουν την αλόγιστη και αμετροεπή πολιτική των Ελληνικών κομμάτων του Μερκελικού – κατοχικού μπλόκ. Στα όσα αφορούν δε τη δική μου υποψηφιότητα στη Β’Αθηνών, η κύρια δέσμευσή μου είναι ότι ο γνωστός μαχητικός μου λόγος από το τηλεοπτικό βήμα των εκπομπών μου όλα αυτά τα χρόνια, θα μεταφερθεί ενισχυμένος στο βήμα της Βουλής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης