O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού από όλη τη χώρα, με αντικείμενο τη συνεργασία και τον συντονισμό των δράσεων της κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τους περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και γενικότερα τον κόσμο της Τ.Α. να μετάσχουν ενεργά και δυναμικά στην προεκλογική μάχη με «στόχο μια αυτοδύναμη Ελλάδα, μια ισχυρή δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα που να παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την πολιτική διεύθυνση της χώρας και την οριστική υπέρβαση της κρίσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που παίζει και που πρέπει να παίξει με πιο έντονο τρόπο η Τ.Α., προκειμένου να λειτουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικής προστασίας, ώστε να μη νιώθει κανείς μοναχικό και αβοήθητο θύμα της κρίσης, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της απόλυτης φτώχειας, των μοναχικών ανθρώπων και των νοικοκυριών που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ άλλων: «Είναι πράγματι δύσκολη η κατάσταση, την αφετηρία πρέπει να τη διαμορφώσουμε μόνοι μας. […] Δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Έχουμε μια αφετηρία χωρίς προσημειώσεις και υποθήκες».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης