Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συνάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Κινέζο ομόλογό του

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κρατικής Ασφάλειας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Dong Jingwe είχε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου την περασμένη Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, εκπαίδευσης προσωπικού και ανταλλαγής πληροφοριών – εμπειρογνωμοσύνης, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη χώρα μας.

Στη συνάντηση, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προέδρου Δημοκρατίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κρίκας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, 12:16