Συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέρου είχε σήμερα, Τρίτη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού και έγινε μια εκτενής ανταλλαγή απόψεων με δασκάλους και καθηγητές για το πώς θα επιλυθούν πρακτικά θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα εκπαιδευτικών και μαθητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε συνάντηση της υπουργού με τους διευθυντές των σχολείων του νησιού στην οποία μεταξύ άλλων εξετάσθηκαν και θέματα διοικητικής φύσης.

Στη συνέχεια, η κ. Κεραμέως επισκέφτηκε τη δομή υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων στο Λακκί της Λέρου και συγκεκριμένα το χώρο του νηπιαγωγείου, όπου και ενημερώθηκε από τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και τις ανάγκες τους.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός μετέβη σήμερα στη Λέρο προκειμένου να παρευρεθεί αύριο στον αγιασμό των σχολείων του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, αύριο, Τετάρτη, στις 8 το πρωί θα παραβρεθεί στον αγιασμό του 10ου Νηπιαγωγείου Λακκίου, στις 08:30 στο Δημοτικό Σχολείο Λακκίου και στις 09:00 στον αγιασμό του ΕΠΑΛ και 2ου Γυμνασίου Λέρου.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Κάλυμνο όπου στις 10:30 θα παραστεί στον αγιασμό του «Νικηφορείου» ΕΕΕΚ, 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Καλύμνου. Στις 11:15 θα βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Καλύμνου, όπου και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης