Συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη είχε σήμερα ο υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Τέρενς Κουίκ.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουίκ, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ στη Λαμία, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν «στα προγράμματα ΕΣΠΑ, στις εκτεταμένες ζημιές σε περιοχές, όπως η Δυτική Ευρυτανία, από τα τελευταία πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα και στη διαλυμένη κατάσταση στο δίκτυο Νοσοκομείων- Κέντρων Υγείας σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τα τελευταία γεγονότα με τους αντιεξουσιαστές, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως δεν είναι «από εκείνους που ανέχονται την αναρχία» και ότι «είχα ξεκάθαρη άποψη στα δημοσιογραφικά μου χρόνια, και δεν θα την μεταβάλλω τώρα».

«Είναι αυτονόητο ότι προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιες συμπεριφορές και φαντάζομαι -για να μην σας πω, ότι είμαι βέβαιος- ότι την ίδια άποψη την έχουν και όλοι όσοι στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες» προσέθεσε ο κ. Κουίκ, και έθεσε το ερώτημα ποιους σκοπούς εξυπηρετούν οι «μπαχαλάκηδες», για να τονίσει «πάντως όχι της Δημοκρατίας και όχι των κινημάτων».

«Εάν νομίζουν ότι με τις ενέργειες τους μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση, όπως πολλοί το απεργάζονται και το επιθυμούν, τους πληροφορώ ότι κάνουν λάθος. Δεν θα το καταφέρουν» υπογράμμισε ο υφυπουργός Επικρατείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης