Τη διαβεβαίωση ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας και ο ίδιος προσωπικά θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Διοικητικοί Δικαστές μέσα σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και με πλήρη σεβασμό της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στους εκπροσώπους της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, τους οποίους δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού σημείωσε ότι η σημερινή συνάντηση αποτελεί συνέχεια της χθεσινής με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, συνεχάρη την Ένωση Διοικητικών Δικαστών για την τεράστια προσπάθεια, που όπως είπε, «καταβάλετε για να ισορροπήσετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ανάμεσα στην εξυπηρέτηση των οικονομικών-δημοσιονομικών αναγκών της χώρας και την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων, με κορυφαίο το δικαίωμα της δικαστικής προστασίας, το οποίο έχει υποστεί πολύ σημαντικές μειώσεις σε ό,τι αφορά την εμβέλειά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να φέρετε σε πέρας αυτό το έργο, ένα έργο το οποίο αφορά την υπόσταση του κράτους δικαίου και της αρχής της νομιμότητας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης