Συνάντηση με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας, κυρία Λουκά Κατσέλη είχε σήμερα αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στο πλαίσιο των επαφών που έχουν ξεκινήσει με στόχο την ισοτιμία των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο.

Όπως αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη συνάντηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατά τη συνάντηση η οποία έγινε στα γραφεία των ΟΠ, η κυρία Κατσέλη εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία της στην ανάγκη να διασφαλιστεί ότι κανένα κόμμα δεν θα τύχει ειδικών προνομιών μπροστά στις εξαιρετικά κρίσιμες επικείμενες εκλογές.

Παράλληλα έθεσε σειρά ζητημάτων, στα οποία θεωρεί ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων των δύο κομμάτων.Ανάμεσα σε αυτά είναι η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και η βιώσιμη παραγωγική αναδιάρθρωση της χώρας.

Η αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων στην οποία συμμετείχαν ο συντονιστής της γραμματείας του κόμματος, Γιώργος Τσέκος, το μέλος της γραμματείας, Γιώργος Δημητρίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας Φίλιππος Δραγούμης και Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης, δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις της προέδρου της Κοινωνικής Συμφωνίας στα όργανα του κόμματος τα οποία θα αποφασίσουν για τη συνέχεια του διαλόγου και ενδεχόμενες κοινές πρωτοβουλίες στο άμεσο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ΑΠΕ
Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης