Με εκπροσώπους της αμερικανικής επιχειρηματικής αποστολής «Trade Winds» πραγματοποίησε συνάντηση ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου.

Κατά τη συνάντηση ο υπουργός Οικονομίας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής αποστολής την κατάσταση στους τομείς ενδιαφέροντός τους στην Ελλάδα. Επίσης, περιέγραψε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική οικονομία και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου συνόδευσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής αποστολής που συναντήθηκαν με τον κ. Παπαδημητρίου, προέρχονταν από τις εταιρείες: Kanawha Scales & Systems, Capstone Turbine Corporation, Hydro Instruments Inc, Stratus Public Relations, Jagid Management, Max Interamericas Inc, Brock Beauty, Phelps Industrial Products LLC, Mathew Marine, Matthew Marine και Chad Remp, Wheeling Truck Center Inc.

Την Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, οι εκπρόσωποι της Trade Winds, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Enterprise Greece, με την συμμετοχή του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, του διευθύνοντος συμβούλου του Enterprise Greece, Ηλία Αθανασίου και του προέδρου της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσου Τζήκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης