Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με τη γερουσιαστή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 16:02
Συνάντηση Άδ. Γεωργιάδη με τη γερουσιαστή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης

«Η αλλαγή της κυβέρνησης είναι πολύ ενθαρρυντική» δήλωσε η γερουσιαστής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλιοτάκις, στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση: «Συνάντησα την κυρία Nικόλ Μαλιοτάκις και μιλήσαμε για επενδύσεις που μπορεί να έρθουν άμεσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα. Την ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, και ένα από τα πρώτα μου ταξίδια θα είναι στις ΗΠΑ για αυτόν ακριβώς τον σκοπό».

Από τη μεριά της, η κα Mαλιοτάκις ανέφερε: «Η αλλαγή της κυβέρνησης είναι πολύ ενθαρρυντική. Πιστεύω ότι η νέα ηγεσία θα φέρει ασφάλεια και ευκαιρίες για μία δυνατότερη σχέση ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα όσον αφορά στο οικονομικό επίπεδο, στην ασφάλεια και στο στρατηγικό επίπεδο. Ως Ελληνίδα, θα ήθελα να δω την Ελλάδα να αναδιοργανώνεται έπειτα από την οικονομική κρίση. Έχω πίστη στη νέα ηγεσία και ανυπομονώ να συνεργαστούμε έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε επενδυτές από την Αμερική να έρθουν εδώ στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να δώσουν στον ελληνικό λαό νέες ευκαιρίες και ελπίδα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 16:30