Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια, με τον Ολυμπιονίκη μας αυτή τη φορά να ανεβαίνει στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Γι΄ αυτή τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μέσω τηλεγραφήματος ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Από την άλλη μέσω twitter έστειλαν τα συγχαρητήριά τους οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο  αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσεις έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:«Έγραψε ιστορία ο Λ. Πετρούνιας. Με το back to back χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έγινε θρύλος & μας έκανε υπερήφανους!».

Τέλος η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter: “Ο Λευτέρης Πετρούνιας μας κάνει περήφανους ακόμη μια φορά!”

Διαβάστε επίσης:

Ενόργανη γυμναστική: Ανίκητος ο Πετρούνιας- Στέφθηκε για 2η συνεχόμενη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης