Σε τοπικές συγκεντρώσεις σε Βύρωνα, Αθήνα και Θρακομακεδόνες, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 15:31
Σε τοπικές συγκεντρώσεις σε Βύρωνα, Αθήνα και Θρακομακεδόνες, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής προσδιόρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Βύρωνα, τους Θρακομακεδόνες και το κέντρο της Αθήνας.

Τη συγκέντρωση στον Βύρωνα διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Ν. Γαλή. Οι βασικές προτεραιότητές του όπως ανέφερε, είναι: η αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, η διασφάλιση της προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μέσα από 19 εμβληματικά έργα και παρεμβάσεις, η δημιουργία πάνω από 100.000 θέσεων εργασίας, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, η επένδυση σε προγράμματα για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόληψη υγείας.

«Έχω αποδείξει, από όποια θέση ευθύνης κι αν πέρασα, ότι μπορώ να κάνω έργο. Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας», διαμήνυσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 15:31