«Συγκυβέρνηση των συνεταίρων του δικομματισμού ή ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και νέος Συνασπισμός εξουσίας με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς», ήταν το προεκλογικό δίλημμα που έθεσε ο Αλ. Τσίπρας από την Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και «επιδίδονται σε κουκλοθέατρο έχοντας εγκαταλείψει την πολιτική», ενώ εξαπέλυσε νέα προσωπική επίθεση κατά των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας είπε συγκεκριμένα ότι ο κ. Βενιζέλος στέλνει επιστολές στον Μπαρόζο, για να μας δείξει ότι έχει αναπτυξιακό σχέδιο για την χώρα. Πρόσθεσε ακόμη ότι χρειάζεται μεγάλη ικανότητα για να μιλάς δύο γλώσσες ταυτόχρονα, και αυτή την ικανότητα, όπως παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος την έχει.

Οσον αφορά στον κ. Σαμαρά ο κ. Τσίπρας είπε ότι μπορεί η ανάγκη του προέδρου της ΝΔ να γίνει Πρωθυπουργός να είναι καθοριστική για τον ίδιο, αλλά για όλους τους υπόλοιπους σε αυτή τη χώρα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε επίσης στη συνέχεια τις δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζ. Μπαρόζο, χαρακτηρίζοντάς τες «ωμές», καθώς, όπως είπε, γι’ αυτόν ανάπτυξη για την Ελλάδα είναι ο εξευτελισμός των μισθών, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και η διάλυση του κοινωνικού κράτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον ελληνικό λαό να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αν την επομένη των εκλογών θέλουν περαιτέρω επιδείνωση του βιοτικού τους επιπέδου. «Θέλετε αύριο να σας κόψουν τις συντάξεις τις οποίες ήταν να σας κόψουν σήμερα, αλλά το ανέβαλλαν επειδή σας θεωρούν ηλίθιους; Ψηφίστε τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης